Setter meg selv på "diett"

Etter mye fram og tilbake med kosthold og trening, så har jeg bestemt meg for å piske meg selv dit jeg vil.
Men kostholdet mitt sklir ut heeeele tiden, så jeg må skjerpe meg! En uke kan det være helt fantastisk, jeg er full av energi og kroppen ser bra ut! En annen uke, er alt helt rævva, jeg er slapp og lat, og kroppen ser ut som en sekk. Dette må det bli slutt på!
Så nå har jeg bestemt meg for å sette opp en slags "diett" eller matplan om du vil. Jeg skal sørge for å få i meg nok mat, myyyye proteiner, fullkorn og fiber, ha faste måltid der jeg har planlagt hva jeg skal spise til en hver tid. Hvis jeg gjør det sånn blir alt mye enklere, jeg skeier ikke ut, mister alt godterisug og kroppen min blir lykkelig!

Jeg er nemmelig veldig sløv med kostholdet nå for tiden, en ting er at maten jeg spiser egentlig ikke er akseptabel fra min side, og en annen ting er mengden, og antalle måltid. Faller inn i gamle dumme vaner når jeg ikke har noe system. Mister alt av matlyst, glemmer å spise, eller gidder ikke spise. Og dette førte til at treningsøkta i dag ble nokså slapp!
Den ble seènde sånn ut;

8 kg * 10 reps * 3 sett skuldre
9 kg * 10 reps * 3 sett skuldre
10 kg * 8 reps * 3 sett skuldre

52 kg * 8 reps * 3 sett pectoral fly
59 kg * 6 reps * 2 sett pectoral fly

32 kg * 8 reps * 3 sett rear deltoid
39 kg * 6 reps * 3 sett rear deltoid

20 minutter på mølla med incline 7 og rask gange, og 5 minutter nedtramping

Trente faktisk i mine relaxed fit pants fra Better Bodies i dag, og må si at det ikke var noe dumt valg!
Må si jeg likte å trene i fit pants, t-skjorte og sokker i dag! (bortsett fra når jeg var på mølla) Begynner å like å trene i bare sokkene jeg, så lenge det bare er overkroppstrening, knebøy eller markløft (noe jeg ikke gjør så ofte da)

 
Godt humør på trening!

Etter trening ble det et nok så ikke så veldig kreativt måltid.. Grått og kjedelig, men smaker godt gjør det jo uansett!


Masse maat! hihi, la ved 3 gulrøtter så det ikke skulle være så kjedelig å se på, pluss at jeg må få i meg litt grønnsaker også!

Foresten så må jeg jo skryte masse av den nye headeren min! Den er det nemmelig Stine Granås som har laget. Hun er helt fantastisk utrolig flink! Så den ble jeg sikkelig fornøyd med! Synes ikke dere den også var veldig kul, og litt meg? :-)I går kom også endelig de søte små jeg har ventet på så lenge! Scilla fødde nemmelig 5 helt nydelige valper! 4 tisper og 1 hannhund ble det.


*Stolt*


Se så nydelig!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også blir det vel en tidlig kveld ser jeg for meg. I og med at det ikke har vært så opptimalt med søvn de siste dagene.

Ha en strålende fin kveld!

3 kommentarer

Stine

18.07.2012 kl.21:14

Wii, takk for creds! :D

Tror det er flere som glemmer hvor viktig kosthold er i forhold til trening! Jeg må skaffe meg noen manualer slik at jeg kan trene litt hjemme, vet ikke om jeg gidder å dra på maxgym, haha.

Ailin-Mari Bøe

18.07.2012 kl.21:33

Stine: Ja, det er nok veldig mange som glemmer det ja. Og det er synd, fordi hvis kostholdet ikke forbedres vil man nok ikke få så ekstremt ut av treningen, da blir det nok mest muskler som kommer. Og siden man blir ekstra sulten av å trene, vil de fleste som ikke bryr seg om kosthold legge på seg fett når de begynner å trene, og det er jo litt dumt ;) men du får kjøpe deg manualer da vettu! :-) også er det jo masseøvelser du kan gjøre hjemme og! :-D

Gina

22.08.2012 kl.23:39

Nydelige valpen :)

Skriv en ny kommentar

Ailin-Mari Bøe

Ailin-Mari Bøe

18, Trondheim

Dette er hovedsakelig en blogg om styrketrening. Og det å være jente og forgude muskler!

Kategorier

Arkiv

hits