Powerwalk!

Dette har vært en litt tøff og litt slitsom dag.

Jeg sluttet jo å røyke i dag, sluttet å spise godteri og passer på kostholdet mitt veeeeldig. Jeg har ikke satt inn faste måltid enda, men det skyldes at siden jeg har sluttet å røyke så må jeg gå å tygge på noe heeeeeeletiden, så det må jeg nesten få litt lov til. Ellerså blir jeg nok ekstremt grinete. Men tenker om 1 til 2 uker så har jeg satt opp antall måltid om dagen, og hva jeg skal spise til en hver tid. Så ser fram til det!

Ellers så har jeg måttet hold meg sikkelig aktiv hele dagen for å ikke spise meg stor som en flodhest i dag. Så da var jeg og mamma først ute og handlet masse mat! Nam nam!
Etter det ble det selvfølgelig litt spising av denne maten, som ble etterfulgt av trening. Treningen i dag hadde hovedfokuset på bryst, mage og biceps. Så jogget jeg på mølla i 10 minutter med stigning! wehoo! Jeg som hater å jogge! Og når jeg kom hjem så måtte jeg selvfølgelig prøve meg på en joggetur til, men da var det ikke mye krutt igjen etter gårsdagens beinøkt! Så jeg ga meg, og dro hjem igjen. Noe jeg synes var veldig fornuftig! 
Jeg longerte også hesten en times tid, først i line, og så løs longerte jeg han. Og han begynner å bli flink synes jeg! Ihvertfall etter jeg har tappet han for litt energi, da begynner han å gå fint. hehe..
Nå har jeg akkurat kommet inn fra en runde powerwalk opp noen sikkelige bakker her jeg bor! "pjuhh!"  Ble altså svett igjen, så må hive meg i dusjen enda engang!


Her ser dere handlevogna fra i dag. Desverre var ikke alt i den til meg.. buhuu!


Der havnet jeg etter powerwalken min! Ble ikke noe topptur siden jeg hadde med meg Scilla som hadde valpene liggende hjemme.
Er utrolig godt og få rørt seg litt på kveldstid! Kanskje jeg får sove i natt nå! Må bare klare å holde meg unna Pepsi Max flaska som ødelegger nattesøvnen min! Heihei, Farris!

Nå kjenner jeg magen rumle igjen! Så må vell ta meg litt cottege chees og bær før jeg legger meg tenker jeg!Ha en fin kveld folkens!

5 kommentarer

Viktoria Evensen

23.07.2012 kl.23:05

Du oggså!

AndrineAnundsen

24.07.2012 kl.13:43

Fyfaen, misunner deg. Alt du får til på en dag, all den positive energien din! Stå på Ailin.

Frida

25.07.2012 kl.18:41

Kan du lage et innlegg med alle dine kostilskudd? :)

Ailin-Mari Bøe

25.07.2012 kl.20:21

AndrineAnundsen: Tusentakk Andrine! :-D

Ailin-Mari Bøe

25.07.2012 kl.20:22

Frida: Hehe, jeg går faktisk ikke på noe kosttilskudd nå :p Men har planer om å begynne ganske snart, så da kan jeg skrive et innlegg om det vettu! :-D

Skriv en ny kommentar

Ailin-Mari Bøe

Ailin-Mari Bøe

18, Trondheim

Dette er hovedsakelig en blogg om styrketrening. Og det å være jente og forgude muskler!

Kategorier

Arkiv

hits