Fult kjør!

Heisann hoppsan! Fikk ikke blogget i går, men dere overlevde vell alikavell ser jeg for meg!

I går så var jeg og min kjære storesøss på trening. Og da var det triceps, øvre rygg og skuldre som gjaldt. Etter trening kjørte vi til skogs, og der jogget vi en bitteliten tur på 2 km. Med intervaller! Så flink er jeg!
Jeg er ikke like flink til å løpe som storesøstera mi er, det skal jeg si med sikkerhet!


Seeeee hvor fint det er i skogen daaa! Dette jogget vi forbi, så jeg måtte bare ta bilde!

For oppdateringens sin skyld så har jeg ikke røyket siden søndag! Kryss i taket! Føler meg så flink her jeg sitter! 

I dag så var jeg på trening med min kjære (igjen) og da var det mage og nedre rygg som ble kjørt! Jeg tok faktisk markløft! Hoho, likte den øvelsen, så det skal jeg fortsette med. Vi startet med 50, så tok vi 85 (eller jeg løfta vell 2 ganger så fant jeg ut at det kanskje ble litt vell drøyt!!) så tok jeg 70 også 60 etterpå. Så det ble ei fin økt! 

I morgen så skal jeg og kjæresten min til byen, og da lovte han meg en tur på Vila (hvis han har fått lønn, og jeg oppfører meg! hehehehe). Nermere ettermiddagen så skal jeg jogge meg en tur mens han skal gjøre et eller annet med to kompiser, så det ser jeg fram til. Lurer på om det er like koselig å jogge i byen som i skogen? Vell, det finner jeg ut!

Ha en flott kveld!

Det kommer sikkert et litt mer fargerikt og spennende innlegg i morgen kveld eller noe sånt. Skal sørge for å gjøre masse spennende i morgen, og ta masse bilder!

2 kommentarer

Frida

30.07.2012 kl.20:25

Var du redd for og gå inn på styrkerommet på gymmen for første gang? Det er jeg. Hvordan skal jeg takle denne situasjonen? Føler at jeg kommer her som et beinrangel iforhold til de andre.. en del rare blikk osv..

Ailin-Mari Bøe

01.08.2012 kl.17:59

Frida: Jeg følte meg ikke så veldig sterk første gangen jeg var der nei. Men hadde med meg kjæresten min som hjalp meg og viste meg hvordan jeg gjorde ting.
Er enklest og lurest å ha med seg en slags veileder, da blir du mye tryggere på deg selv! :)
Det er viktig å tenke at man ikke trener for noen andre, men for seg selv. Man må klare å sperre de tankene som sier at gutta synes du ser teit ut, beinrangel osv osv. Sannheten er nemlig at de gir blankt faen i hva du holder på med! De holder på med sitt de nemlig :)
Lykke til, det kommer til å gå heeeelt fint! :D

Skriv en ny kommentar

Ailin-Mari Bøe

Ailin-Mari Bøe

18, Trondheim

Dette er hovedsakelig en blogg om styrketrening. Og det å være jente og forgude muskler!

Kategorier

Arkiv

hits