Gleder meg til ferien er over!

Nå gleder jeg meg til ferien er over, fordi jeg skal innrømme til dere; jeg holder absolutt IKKE mål!
Jeg bruker store ord, men utfører små handlinger. Den såkalte diettplanen min holdt bare noen dager når jeg skulle slutte å røyke samtidlig. Det gikk jo absolutt ikke!
Fråtseren is back! Jeg har alltid vært en fråtser, det skal jeg ærlig innrømme. Tenker ikke over hvor mye, hva eller hvor fort jeg spiser. Ødelegger alt jeg har jobbet med. Blir slapp og kroppen klarer ikke å gjøre jobben sin i det heletatt. Må si jeg synes synd på den stakkars kroppen min. Alt det jeg har utsatt den for, utrolig i det heletatt at jeg har kommet så langt som jeg har kommet! Imponerende vil jeg si! 

Nå er jeg, mamman min, lillesøsteren min og kjæresten min i Tønsberg hos den fantastiske kusina mi Tuva. Og rett før vi dro så fant jeg ut at jeg mp begynne å røyke igjen, fram til ferien er slutt. Nesten bedre det enn at jeg fortsetter med den forferdelig heftige fråtsingen min. Så slipper jeg å legge på meg noe mer før ferien er over kanskje. La på meg rundt 3-4 kilo bare ved å slutte å røyke. Og det er ikke en økning i muskler for å si det sånn, det er rett og slett fett! Jeg er ikke feit, men blir ikke fornøyd med meg selv, og da er det bedre å få litt dårligere kondis ei lita stund til enn å legge på meg enda mer unødvenig, siden jeg ikke eier selvdisiplin når jeg ikke får inn faste rutiner. Men når ferien er over blir det heftig! da blir det nada snop, og nada røyk! Utrolig nok har jeg nesten bare drukket vann de siste ukene da. Har endelig fått bort den der pepsi max/koffein trangen! Og det er et steg! 

Word!

Jeg og min kjære leker tøffinger i speilet, med rosa mobil og proteinpulver!
 
Vet jeg blogger ekstreeeemt sjeldent, men jeg planlegger å blogge sånn hver dag. Tar masse bilder, skriver et helt blogginnlegg i hodet mitt og ditten og datten, men jeg er desverre ikke så veldig flink til å holde mål heletiden... HEHE.
Skal prøve å bli flinkere! Lover..!!
Jeg har foresten bestilt meg proteinet Troponin, og BCAA med Cherry smak! Gleder meg til å få det i posten!
Ha en fantastisk flott kveld/natt videre!

2 kommentarer

Frida

15.08.2012 kl.19:40

Skriv dine efaringer om Troponin :D

Ailin-Mari Bøe

15.08.2012 kl.20:19

Frida: Tenkte å kaste inn et innlegg om kosttilskuddene mine nå! :-D

Skriv en ny kommentar

Ailin-Mari Bøe

Ailin-Mari Bøe

18, Trondheim

Dette er hovedsakelig en blogg om styrketrening. Og det å være jente og forgude muskler!

Kategorier

Arkiv

hits