Mine kosttilskudd!

Dette innlegget har jeg fått noen forespørsler på, så nå tenkte jeg at jeg skulle fyre løs! 

Jeg som de fleste treningsidioter gjør har noe ekstra vi har i oss hver dag, eller ofte. Disse tingene kalles kosttilskudd. Der lærte dere det! haha.
Jeg trener styrke for det meste, men har begynt å legge til cardio. Har ei fast cardioøkt hver dag som er morgencardioen min. Morgencardioen gjør jeg på tom mage, og da er det veldig kjekt med en energi boost og noe som holder musklene inntakt! Da bruker jeg BCAA!


Namnam! se på den fine fargen!

Dette står på baksiden. Gidder ikke på begynne å forklare ut fra egne ord. 

Idrettsutøvere, kroppsbyggere og alle atleter som trener hardt fysisk med vekter eller utholdenhet, så som løping, sykling eller svømming vil ha en stor fordel av å bruke BCAA tilskudd. Tilskudd av BCAA vil møte kroppens økte krav i tiden under høyt stress.
Flere studier har vist at BCAA kan øke energinivåene (det øker ihvertfall mitt! får mye mer å gi når jeg har morgencardio på tom mage!), bygge muskler og forbedre restitusjonen ved flere metabolske tilstander. i tillegg til å spille en viktig rolle i proteinsyntesen, så gir BCAA deg ekstra energi under tung trening, hjelper til å spare muskelvev og hjelper til mentalt under treningspasset. BCAA kan ta når som helt under dagen, men fortrinnsvis på tom mage for bedre opptak i kroppen. Men vi andbefaler å ta BCA, etter all forskning på området, direkte før trening, eller rett etter trening.

Det var litt om BCAA. Har ikke så supermasse erfaringer med det ennå, annet enn at jeg får mye mer energi om morgenen! Jeg har smaken Cherry/kirsebær og synes den smaker utrolig godt!

Nestemann ut er FiberFin!

♥ Glutenfritt
♥ Inneholder 60% fiber
♥ Gir lavere blodsukkerbelastning (GI)
♥ Fremmer en god fordøyelse
♥ Holder deg mett lengerFiberfin er egentlig et slags mel. Men jeg bruker den i havregryna mi om morgenen. Da tar jeg en toppet spiseskje med fiberfin og blander sammen med proteinpulver, ekstra lett melk og litt sukring, heller det i ei skål og tilsetter havregryn. Namnam!

Fiberfin kan man ha i alt. Fordi det setter ikke igjen stort med smak, og endrer ikke konsistensen eller utsende på det du har det i. Så andbefaler å ha det i frokostblandingen din, smoothiesen din, eller yoghurten din.
Jeg bruker det fordi det får igang forbrenningen min noe horribelt! Pluss at jeg holder meg mett lengre da såklart. Og det funker! 

Så var det proteinpulveret Troponin da! De fleste vet vell hva proteinpulver er godt for, så jeg gidder ikke å skrive en hel novelle om det. Men det jeg kan si er at det smaker helt utrolig godt! Og er det beste proteinpulveret jeg har smakt iallefall! Man kan liksom ha det i alt føler jeg! Jeg skal lage proteinpannekaker med det i dag, som jeg skal ha til middag. Og som jeg gleder meg til det!

Så var det over til litt andre ting. Jeg har da begynt på min diettplan, og kryss i taket for det! Det er så mye enklere å følge den planen når man vet hva man skal spise til en hver tid! Pluss at man er smartnok til å pakke med seg alle måltidene man skal ha hvis man skal være borte en dag. Så hver fredag har jeg bestemt meg for at det blir formsjekk, så kanskje jeg husker å blogge om dagene! Jeg lover dere at dere skal få resultatene av hver "formsjekk" jeg foretar meg. (det er ikke noe serriøse greier altså, bare jeg som måler omkretsene mine og veier meg.)

BTW! Jeg har hentet bilettene til meg og kjæresten min til Norway Open! JEEEY! Gleder meg noe helt, helt, heeeeeelt sinnsykt! Nå blir det lunsj, som består av kesam og mango. haha, oh du kreativitet! Så skal jeg rydde litt i huset også sole meg! Senere i dag blir det ei beinøkt på maxgym, også kommer kjæresten min på overnattingsbesøk i kveld. Og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til det! æææh! jeg elsker kjæresten min så innmari!

Ha en fantastisk solfylt dag allesammen!

2 kommentarer

Stine Granås

16.08.2012 kl.13:33

Haha, for et gla-innlegg! Oser jo av positivitet :) You go, girl!

Ailin-Mari Bøe

16.08.2012 kl.13:34

Stine Granås: hihi, er så befriende å ha godt humør! :-D

Skriv en ny kommentar

Ailin-Mari Bøe

Ailin-Mari Bøe

18, Trondheim

Dette er hovedsakelig en blogg om styrketrening. Og det å være jente og forgude muskler!

Kategorier

Arkiv

hits