Ideal-kroppen

I dag når jeg våknet hadde jeg plutselig bare sååå lyst til å blogge igjen, så da var det vell egentlig bare å finne fram pcen og begynne å skrive!
Jeg tenkte at det kanskje måtte være et interessant innlegg som dere kanskje hadde lyst til å lese, så da ble tittelen ideal-kroppen!

I dagens samfunn så er det mye som har en stor innvirkning på oss, spesielt media! Mange jenter ser på idealkroppen som ei bittelita midje, lår på størrelse med overarmen min, ribbein, kragebein, hoftebein også videre med alt det der! Da handler det om å plutselig spise så lite som mulig, løpe til du kaster opp, og holde seg unna alt av næringsrik mat.
Da må jeg spørre, er dette en fin måte å leve på? Blir man lykkelig av dette? Jubler man av lykke, og stråler av energi? Er det sunt?

Når man ser på tv, eller leser i et blad så kommer det nesten alltid en reklame av ei syltynn jente som reklamerer for en bikini eller et par bukser. Er det rart at jenter ser på det som idealkroppen da?
Jeg har selv vært der, og jeg vet hva jeg går glipp av når man lever på denne måten. Jeg vil ikke engang betegne det som å leve, man eksisterer bare.

Nå har jeg gitt min kjærlighet til muskler, hard styrketrening og proteinrik mat! Og det er sånn jeg vil leve. Jeg sier ikke at ideal-kroppen er full av muskler og tunge løft, det er opp til hver enkelt hva man synes er den ideale kroppen for en selv. Mange løper, og mange løfter, eller gjør begge deler. Det er bare viktig at man trives med seg selv, og er lykkelig. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er fornøyd med kroppen min akkurat nå, men hvem er det som kan gjøre noe med det? Jo det er kunn jeg som kan gjøre noe. Man kan bare ikke sette seg ned og gråte å sutre fordi man hater egen kropp. Jeg vet dette, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har gjort det utrolig mange ganger, men det handler om å ta seg sammen og finne ut hva man virkelig vil, og derfra kan man få hjelp av andre til å nå målene sine, men ingen kan gjøre det for deg. Det er du som må ta det første steget, og det er du som må gjøre den steinharde jobben! Men det er også du som får det knallbrae resultatet og all jobbend du har gjort er plutselig verdt det!

Bare husk, spis maten din og gå den sunne veien. Kroppen har værken en oppskrift, eller en snarvei for dit du vil nå. Du må bare kjenne etter og finne din egen vei. Alt handler om deg, og ingen andre! 

Bildedryss ♥


grusomt dårlig bilde

 
Ikke dumt å ligge å sole seg i april!
4 kommentarer

Solveig

11.04.2013 kl.13:39

Du e FIN!

Ailin-Mari Bøe

11.04.2013 kl.14:17

Solveig: haha, takk <3

Hanne Eide

11.04.2013 kl.17:21

Fint innlegg!

Selv kan jeg skrive under på at det også kan være tøft å være spinkel. Har ofte opplevd kommentarer som "jenter skal ha former" og "ingen gutter liker et beinrangel." Det kan være minst like sårende som for andre å høre at de ikke er tynne nok.

Viktigste er jo som du sier, at man er fornøyd selv!:- )

Ailin-Mari Bøe

11.04.2013 kl.17:48

Hanne Eide: Ja, det har du helt rett i Hanne! :-) det er viktigst at man er fornøyd med egen kropp! Ingen andre skal komme å fortelle deg at du ikke er bra nok! :-)

Skriv en ny kommentar

Ailin-Mari Bøe

Ailin-Mari Bøe

18, Trondheim

Dette er hovedsakelig en blogg om styrketrening. Og det å være jente og forgude muskler!

Kategorier

Arkiv

hits